• Resa hit

  Resa till Linköping

  Linköping är alltid nära! Staden har ett väldigt bra läge intill E4:an är det lätt att ta sig till Linköping både med bil och buss. Tågstationen ligger mycket centralt med många täta avgångar till Stockholm, Göteborg och Malmö. Endast ett par kilometer ifrån centrum hittar du Linköping City Airport som har täta avgångar med både in- och utrikestrafik. Linköping är även Sveriges slusstätaste kommun. På vattnet kan du därför komma in till Linköping antingen via Göta kanal(Roxen) eller via Kinda kanal(Stångån).

  Flyg

  Du kan även flyga direkt till Linköpings flygplats Linköping City Airport, som är belägen endast 5 km från city. Till Linköping kommer du från hela världen med KLM på direktlinjen Amsterdam – Linköping eller direkt från Köpenhamn med flygbolaget Nextjet. Här kan du läsa mer om flyg till Linköping.

  Tåg

  Linköping är även mycket lätt att nå med tåg eftersom det ligger på vägen mellan Stockholm och Malmö, vilket gör trafiken mycket frekvent. Med tåget X2000 är restiden till Stockholm endast 1 timme och  40 minuter. Till Malmö tar det med X2000 cirka 2 timmar och 50 minuter. Här kan du läsa mer om tåg till Linköping.

  Bil

  Det är lätt att ta sig till Linköping med bil. De större vägarna som leder hit är framförallt E4:an, men även riksväg 34 och 35 leder hit. Här kan du läsa mer om att åka bil till Linköping.

  Buss

  Flera olika expressbussbolag trafikerar dagligen staden Linköping. Bussarna avgår från Fjärrbussterminalen som ligger i anslutning till Resecentrum i Linköping precis vid Centralstationen. Här kan du läsa mer om att åka buss till Linköping.