• First Hotel Linköping


  First Hotel Linköping byggdes redan 1960 av Kungliga Automobilklubben som på den tiden ansåg att det behöves ett hotell som kungligheterna som bodde i området kunde använda och staden ligger väl till på vägen till ett flertal populära svenska resmål.
  Detta hotell är beläget ca 1 km från Linköpings centralstation. First Hotel Linköping erbjuder en fantastisk utsikt över staden och slottsparken från takets rekreationsområde och soldäck. Wi-Fi är självklart gratis.
  Samtliga rum på First Hotel Linköping har antingen en modern eller klassisk skandinavisk design. Alla har ett skrivbord, TV, och luftkonditionering.
  Linköping First Hotel underbara lobbybar och bistro erbjuder ett brett urval av snacks och drycker. En mysig lounge med öppen spis och solterrass kan även avnjutas.

  På taket finns faciliteter som inkluderar en bastu och möblerad terrass, ett perfekt ställe för avkoppling. Andra faciliteter värda att nämnas är en egen squashbana. Hotellets gäster kan även få rabatt på ett närliggande gym.

  Hotellets personal rekommenderar gärna flera restauranger, butiker och sevärdheter inom gångavstånd.

  Klicka här för att se mer hotell i Linköping.

  Hotell nära: Universitetssjukhuset